Zakaj IZIFLEX?

Posted by in Neuvrščeni on Aug 20, 2012

ZAKAJ IZIflex ?

hrbtenicaZakaj nimam dela, ki bi bilo bolj gibljivo? Zakaj moram 8 ur ali več preživeti med štirimi stenami v sedečem položaju ali za volanom? Zakaj me v zadnjem času pogosto boli vrat? Zakaj so moja ramena skoraj vsak dan bolj napeta? Odkod se je vzela ta bolečina v križu? Sem na včerajšnji rekreaciji malo pretiraval? …..

Ste si kdaj zastavili katero od teh vprašanj ? Imamo rešitev za vas, to je IZIflex.

 

IZIflex in hrbtenica vam bo hvaležna.

Naj vam predstavimo nekaj prednosti IZIflex-a, ki vam bodo pomagale k lažji odločitvi za nakup tega izdelka:

  • Z zavedno uporabo izdelka lahko olajšate ali celo izničite bolečine v vaši hrbtenici.
  • Je izdelek, ki je bil ustvarjen z namenom, ko je osnovalec tega izdelka imel hude težave s križem in obupano iskal pravilno rešitev.
  • IZIflex vam bo pomagal pri prestajanju in odpravljanju bolečin ter vam z vašo pomočjo pokazal, kakšna je pravilna pot do rešitve vaših težav.
  • IZIflex je primeren za uporabo tako doma kot službi ter v avtu ali potovanju, ne pozabite ga uporabiti pri vajah za hrbtenico.
  • IZIflex je primeren za starejše, mlajše, večje, manjše, vitkejše, obilnejše….prilagodi se vsaki višini, teži…
  • IZIflex je cenovno zelo ugoden ter unikaten izdelek, če ga izberete za vašega “strateškega življenskega sopotnika”, vam bo pomagal do dni brez skrbi.
IZIflex je resnično izdelek, ki vam lahko spremeni življenje. Če imate težave s križem oziroma hrbtenico in tudi, če samo želite preprečiti nastajanje samih bolečin vam bo IZIflex pokazal pravo pot – z IZIflex-om boste odpravili nepravilnosti pri sedenju, izvajanju vaj ipd.
Izdelek je ustvarjen namensko za potrebe ugotavljanja pravilne drže pri sedenju, izvajanju vaj ter predvsem kot pomagalo za odpravljanje težav oziroma bolečin v hrbtenici.
IZIflex je narejen iz spominske pene, oblikovan po predpisih številnih raziskav ter se prilagaja vsakemu posamezniku in njegovim karakteristikam. Blago, ki to peno obdaja se lahko odstrani, opere ter ponovno nadene. Ustvarjen z namenom odpraviti vzrok za nastajanje bolečine in ne samo odpraviti bolečino. IZIflex je cenovno zelo ugoden nakup, ki vam pomeni prej naložbo v kakovost preživljanja vašega nadaljnega življenja, kot strošek. Ima življenjsko dobo minimalno 3 leta, odvisno od pogostosti uporabe. Ta izdelek je tako ugoden, da v primeru nakupa, ne boste prikrajšani do preostalih življenjskih dobrin, ki ste jih vajeni v vsakdanjem življenju.