VPRAŠANJA

Zakaj naj uporabljam IZIflex?

Valj za podporo ledvene hrbtenice oziroma IZIflex se uporablja za vzdrževanje in podporo dobre drže pri bolečini v ledveni hrbtenici ter kot preventiva za preprečevanje težav, ki so posledica slabe, nepravilne ter prisilne drže. IZIflex je odličen pripomoček za podporo hrbtenice pri sedenju na stolu v pisarni, doma, v avtu in na potovanju. Prav tako ga lahko uporabimo tudi kot podložno blazino pri vadbi, terapiji ali sprostitvi.

Naj bo vaša hrbtenica samo vaša, ne delite je z bolečinami!

 

Za koga je IZIflex primeren?

IZIflex je primeren za vsakogar, ki želi odpraviti ali preprečiti bolečine v ledvenem predelu hrbtenice, še posebej je primeren za tiste, ki veliko časa preživijo v sedečem položaju in za katere obstaja velika verjetnost, da ta čas preživijo v nepravilnem sedečem položaju, kar izredno negativno vpliva na hrbtenico in njegovo počutje.
IZIflex priporočamo tudi kot darilo vašim najbližnjim, prijateljem, znancem, sodelavcem ipd. Z nakupom darila v obliki IZIflex-a, se boste prikupili vsakomur, ki mu ni vseeno za zdravje njegove hrbtenice.

Naj bo vaša hrbtenica samo vaša, ne delite je z bolečinami!

 

Kaj pridobim z nakupom IZIflexa?

Z nakupom in uporabo IZIflex-a dokažete sebi , da vam ni vseeno za zdravje vaše hrbtenice ter si tako sami sebi podarite lepo, uporabno in praktično darilo. Ne pozabite, vaša hrbtenica vam bo hvaležna.
Če boste IZIflex podarili vašemu znancu ali znanki, mu boste s tem pokazali, da vam nikakor ni vseeno za to osebo in njegovo zdravje ter mu želite le najboljše. Vaš obdarovanec in njegova hrbtenica, vam bosta za vedno hvaležna. Tako si lahko pridobite tudi dodatno naklonjenost bližnjih ljudi.

Naj bo vaša hrbtenica samo vaša, ne delite je z bolečinami!

 

Naroči IZIflex