ZAKAJ IZIFLEX?

  • Se pogosto zalotite v položaju nepravilne drže?
  • Ste se kdaj vprašali kakšne so posledice nepravilne drže?
  • Ste naveličani večne napetosti v ramenih, hrbtu…občutka zategnjenosti?
  • Je prišel čas, da naredite nekaj res zase?

 

STE PRIPRAVLJENI INVESTIRATI V VAŠE ZDRAVJE?

 

Imamo rešitev za vas, to je IZIflex.

 

 

Naj vam predstavimo nekaj prednosti IZIflex-a, ki vam bodo pomagale k lažji odločitvi za nakup tega izdelka:

Z zavedno uporabo izdelka lahko olajšate ali celo izničite bolečine v vaši hrbtenici.
Je izdelek, ki je bil ustvarjen z namenom, ko je osnovalec tega izdelka imel hude težave s križem in  obupano iskal pravilno rešitev.
IZIflex vam bo pomagal pri prestajanju in odpravljanju bolečin ter vam z vašo pomočjo pokazal, kakšna je pravilna pot do rešitve vaših težav.
IZIflex je primeren za uporabo tako doma kot službi ter v avtu ali potovanju, ne pozabite ga uporabiti pri vajah za hrbtenico.
IZIflex je primeren za starejše, mlajše, večje, manjše, vitkejše, obilnejše….prilagodi se vsaki višini, teži…
IZIflex je cenovno zelo ugoden ter unikaten izdelek, če ga izberete za vašega “strateškega življenskega sopotnika”, vam bo pomagal do dni brez skrbi.

 

Iz česa je narejen IZIflex?slika_sede

IZIflex je narejen iz visoko kakovostnih skrbno pripravljenih materialov, oblikovan po predpisih številnih raziskav znanstvenikov ter inovatorjev. Prilagaja se vsakemu posamezniku in njegovim karakteristikam.Zunanjost izdelka obdaja prijetno blago, ki se ga po potrebi lahko odstrani, opere ter ponovno nadene. Ustvarjen z namenom odpraviti vzrok za nastajanje bolečine in ne samo odpraviti bolečino.IZIflex je cenovno zelo ugoden nakup, ki vam pomeni prej naložbo v kakovost preživljanja vašega nadaljnega življenja, kot strošek. Ima življenjsko dobo minimalno 3 leta, odvisno od pogostosti uporabe. Ta izdelek je tako ugoden, da v primeru nakupa, ne boste prikrajšani do preostalih življenjskih dobrin, ki ste jih vajeni v vsakdanjem življenju.

IZIflex je resnično izdelek, ki vam lahko spremeni življenje. Če imate težave s križem oziroma hrbtenico in tudi, če samo želite preprečiti nastajanje samih bolečin vam bo IZIflex pokazal pravo pot – z IZIflex-om boste odpravili nepravilnosti pri sedenju, izvajanju vaj ipd.

Izdelek je ustvarjen namensko za potrebe ugotavljanja pravilne drže pri sedenju, izvajanju vaj ter predvsem kot pomagalo za odpravljanje težav oziroma bolečin v hrbtenici.
Ste se že srečali z bolečino v predelu hrbtenice?
Da in bolečina je še vedno prisotna.
Da in bolečino mi je uspelo uspešno odpraviti.
Ne, razen enkrat, ko me je ušcipnilo v križu.
Ne, spadam med tiste srečneže, ki nimajo problemov.
Ne, imam pa znanca, ki ima probleme z hrbtenico.
View Result